Over Thiptop Thai Food

In maart 2019 is Thiptop Thai Food opgericht. Tot oktober 2022 hebben Thipsumon en Wout met veel passie dit afhaal restaurant gerund en uitgebouwd tot een goed aangeschreven en tot in de ruime omtrek bekend afhaal restaurant.

 

Onze specialiteit:

Traditionele Thaise gerechten

Direct en vers voor u bereid

Ik ben Toah. Ik woon in Wijk bij Duurstede. Ik hou van lekker eten en vindt het leuk om gerechten te bereiden. Bij alle gerechten gebruik ik originele Thaise kruiden. Verder maak ik zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten. Op deze website vindt u diverse menu’s. Ik hoop dat er iets lekkers voor u tussen staat.

In juni 2022 heb ik een cursus MasterChef in Bangkok (Thailand) gevolgd. Met trots kan ik zeggen dat ik officieel gecertificeerd ben als masterchef in de Thaise keuken! Vanaf november  heb ik Thiptop Thai Food kunnen overnemen. Daar bent u van harte welkom om Thaise gerechten bij mij in Culemborg te komen eten of af te halen.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met ons. Ook als u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, kunt u dat aangeven. Heeft u bepaalde wensen of een gerecht welke niet op de kaart staat laat het ons weten. 

Wij wensen u veel smakelijke maaltijden toe.