Berichtgeving Corona

Belangrijke informatie m.b.t. het Coronavirus.

Zolang het door de regering is toegestaan zijn wij de komende tijd open van woensdag tot en met zondag, maar wel met een aantal spelregels, te weten:

1. Maximaal 3 personen tegelijk in de winkel.

2. Wij vragen u alleen nog met de PIN te betalen en zoveel mogelijk contactloos. In plaats hiervan kunt u ook vooraf ONLINE bestellen en afrekenen op deze website.

3. Houd afstand van ons en andere klanten, wij zullen dit zelf uiteraard ook doen. Zijn er drie klanten binnen, wacht dan even buiten onder de luifel.

4. Wanneer u liever niet binnenkomt, dan kunt u dit als u tevoren besteld aangeven. In dat geval zullen wij u de maaltijden na betaling buiten aanreiken, zonder contact. De betaling kan desgewenst via een betaalverzoek worden voldaan.

5. Wij nemen de hygiëne zeer serieus, zowel in uw als ons eigen belang. Wij rekenen dan ook op uw medewerking om de richtlijnen van de overheid toe te passen bij hoesten, of niezen.

Kunt u, of wilt u niet de deur uit, dan bieden wij de mogelijkheid om gerechten te laten bezorgen. Omdat dit een extra service is kunnen wij de levertijden niet garanderen, maar uiteraard doen we ons best om de gerechten tijdig bij u te bezorgen. Dit kan binnen Culemborg kosteloos voor bestellingen van minimaal € 75,-. Woont u buiten Culemborg, dan zijn hieraan kosten verbonden.

Iedereen die door het Coronavirus is getroffen wensen wij een spoedig herstel!